Sremski Karlovci: Učenici Bogoslovije spriječili pljačkaše da pobjegnu

U srednjoj bogoslovskoj školi u Sremskim Karlovcima dvije maskirane osobe su ušle u prostorije škole i uz prijetnju replikom pištolja vezale ekonoma škole selotejpom, udarali ga plastičnim pištoljem i zahtijevali da im preda novac iz kase
109 pregleda 0 komentar(a)
Sremski Karlovci, Foto: Karlovci.org.rs
Sremski Karlovci, Foto: Karlovci.org.rs
Ažurirano: 25.01.2016. 15:49h

Učenici srednje bogoslovske škole u Sremskim Karlovcima u Srbiji jutros su uspjeli da onemoguće pljačkaše da pobjegnu iz škole.

Kako se navodi u saopštenju policije, izdatom nakon što je vijest o pljački došla u javnost, učenici su pljačkaše zadržali do dolaska policije.

U toku je saslušanje osumnjičenih N.M. (30) i D.K. (43) iz Sremske Mitrovice zbog izvršenja tog krivičnog djela, navodi policija.

U srednjoj bogoslovskoj školi u Sremskim Karlovcima jutros oko 10 časova dvije maskirane osobe su ušle u prostorije škole i uz prijetnju replikom pištolja vezale ekonoma škole selotejpom, udarali ga plastičnim pištoljem i zahtijevali da im preda novac iz kase.

Policija je identifikovala i raspisala potragu za još jednom osobom iz Sremske Mitrovice, koja se sumnjiči da je organizator ove grupe.

Mediji su prenijeli da je ekonom Karlovačke bogoslovije povrijjeđen jutros tokom pokušaja oružane pljačke zgrade Bogoslovije u Sremskim Karlovcima, a materijalna šteta nije pričinjena.

Prema tim informacijama, napadači su uhapšeni, a povrijeđeni je prebačen u Urgentni centar u Novom Sadu.

Bonus video: