Srbija: Sin pokojnog glumca Danila Lazovića ranjen sa dva metka

"Pacijent je u teškom stanju. Svjestan je i smješten je na odeljenje intenzivne njege, a prognoze su u ovakvim slučajevima neizvjesne", kazao za "Blic" portparolka Urgentnog centra Aleksandra Berić
262 pregleda 2 komentar(a)
Pištolj, Foto: Shutterstock.com
Pištolj, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 15.11.2015. 16:05h

Sin pokojnog glumca Danila Lazovića, Miloš Lazović (21) ranjen je u petak uveče sa dva metka u pucnjavi koja se dogodila u naselju Vrčin, javlja "Blic".

Prema nezvaničnim informacijama "Blica", na mladića su neidentifikovani napadači ispalili dva metka iz pištolja oko 20 časova, sat pošto je Lazović izašao iz porodične kuće u tom naselju.

On je zadobio povrede opasne po život. Motiv napada još nije utvrđen, a policija radi na rasvjetljavanju okolnosti pod kojima je mladić ranjen.

Lazović je kolima Hitne službe Doma zdravlja u Grockoj prevezen u Urgentni centar, gdje su mu konstatovane povrede grudi i lijeve butine.

U Urgentnom centru potvrdili su za “Blic” da su doktori sanirali dvije prostrijelne rane u grudima i lijevoj butini.

"Pacijent je u teškom stanju. Svjestan je i smješten je na odeljenje intenzivne njege, a prognoze su u ovakvim slučajevima neizvjesne", kazao za "Blic" portparolka Urgentnog centra Aleksandra Berić.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, mlađi sin poznatog glumca odbija saradnju sa policijom, što dodatno otežava rasvjetljavanje motiva i okolnosti pod kojima je ranjen.

"Kada napadnuti odbija da komunicira sa policijom, u 90 odsto slučajeva poznaje svog napadača. Po pravilu, u takvim slučajevima istraga je sporija jer je neophodna saradnja policije i oštećenog", kaže izvor "Blica".

Miloš Lazović poznat je policiji od ranije zbog razbojništava i teških krađa, piše "Blic".

Supruga preminulog glumca Danila Lazovića, Branka potvrdila je u policiji da je njen mlađi sin izašao iz kuće sinoć oko 19 časova.

Branka Lazović je pred policijskim inspektorima navela da ne zna da se Miloš sukobio sa nekim, niti da ima neprijatelja.

U zgradi u beogradskoj Ulici admirala Geprata, gdje je porodica Lazović živjela dok se nije odselila u podavalsko naselje Vrčin, o porodici imaju samo riječi hvale.

"Oni su se odavno odavde odselili. Ima sigurno 10 godina. Divna porodica. Dugo poznajem Danilovu suprugu Branku, to je jedna divna žena, privržena porodici i djeci. Taj mali je otišao odavde kada je bio beba. Nikada nije dolazio, ili ga nisam viđala", kazala je za "Blic" nekadašnja komšinica porodice Lazović.

Nesreća na Adi Huji

Prema saznanjima “Blica”, Miloš Lazović bio je dobar prijatelj sa Nemanjom Antićem (18), koji je poginuo novembra 2014. u stravičnoj nesreći na Adi Huji kada je vozač Dušan Jovanović (19) sletio s puta u Dunav.

Pored Antića, nastradali su i A.S. (16) i Miloš Janković (20). Iz potopljenog vozila uspeli su pored Jovanovića da isplivaju Milica Jokić (18) i sin novinarke Olje Bećković Luka Višnjić (20).

Bonus video: