Oružani obračun u Tetovu, povrijeđeno pet osoba

U obračunu su tri osobe iz sela Dobošte u tetovskoj opštini, E.O.(22), S.O.(22) i R.O.(53), zadobile teške tjelesne povrede nakon čega su smješteni u bolnicu u Tetovu, dok su L.I.(24) i K.V.(21) iz Tetova prebačeni u Urgentni centar u Skoplju
0 komentar(a)
Pištolj, pucanj (Novine)
Pištolj, pucanj (Novine)
Ažurirano: 01.11.2015. 12:31h

U oružanom obračunu i tuči u kojoj je učestvovalo pet osoba u Tetovu sinoć deset minuta poslije ponoći, četiri osobe su teško povrijeđene, a jedna lakše, saopštila je danas makedonska policija.

Kako prenose makedonski mediji, obračun u kome se osim vatrenog koristilo i hladno oružje, dogodio se u tetovskom naselju Drenovec, a uviđajna ekipa policije iz Tetova još radi na utvrđivanju okolnosti pod kojima se obračun između dvije suprotstavljene grupe dogodio.

U obračunu su tri osobe iz sela Dobošte u tetovskoj opštini, E.O.(22), S.O.(22) i R.O.(53), zadobile teške tjelesne povrede nakon čega su smješteni u bolnicu u Tetovu, dok su L.I.(24) i K.V.(21) iz Tetova prebačeni u Urgentni centar u Skoplju.

E.O. je u bolnicu primljen sa prostrijelnom ranom u predjelu desne nadkoljenice, S.O. sa prostrijelnom ranom u lijevoj nadkoljenici a R.O. sa ubodnom ranom u predjelu središnjeg dijela kičme.

Od dvojice mladića iz Tetova koji su prebačeni u Urgentni centar u Skoplju L.I. ima ubodnu ranu u predjelu vrata dok K.V. ima ogrebotinu na nogama.