Istraga o susretima Dačića i Radulovića u rukama tužilaštva

Stefanović je dodao da će sjednici Predsjedništva SNS-a zatražiti da se stranka jasno opredijeli kojim putem će Srbija ići i ukazao da će premijer Aleksandar Vučić donijeti odluku o eventualnim prijevremenim parlamentarnim izborima
1 komentar(a)
Nebojša Stefanović, Foto: Boris Pejović
Nebojša Stefanović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 09.09.2015. 14:30h

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da je istraga o susretima bivšeg ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića i Rodoljuba Radulovića u rukama tužilaštva i da je sljedeći potez na njima, ističući da je to stvar koja treba da se rasvjetli.

Stefanović je na pitanje kako razvoj događaja očekuje nakon objavljivanja snimaka susreta Radulovića sa Dačićem i njegovim najbližim saradnicima, rekao novinarima da je taj slučaj stvar koja treba da se rasvjetli.

"Istraga je u rukama tužilaštva i sljedeći potez je na njima. Što se mene tiče, ne bih ništa više dodavao, osim onoga što sam rekao juče, a sve drugo što budemo imali da kažemo reći ću na sjednici Predsjedništva SNS", rekao je Stefanović, koji je i potpredsjednik SNS.

Tražiću da se SNS jasno opredijeli o putu Srbije

Stefanović je dodao da će sjednici Predsjedništva zatražiti da se stranka jasno opredijeli kojim putem će Srbija ići i ukazao da će premijer Srbije Aleksandar Vučić donijeti odluku o eventualnim prijevremenim parlamentarnim izborima.

"Tražiću jasnu poruku koja će opredijeliti da li će Srbija ići putem koji vjerujem da podržava većina građana Srbije, a koji predstavlja premijer Vučić ili možda građani imaju neki drugi put... Koji će biti modeli, da li će biti novih izbora, to je na premijeru da odluči", rekao je Stefanović novinarima, upitan da li će na sjednici Predsjedništva tražiti prijevremene izbore.

Stefanović je rekao da će se na tom stranačkom organu razgovarati o svim modelima koji su mogući, a na pitanje da li misli na rekonstrukciju Vlade Srbije odgovorio je da je sve već rekao.

Bonus video: