Granični prelaz Vraćenovići: Navijačima Dinama oduzete šipke i pirotehnička sredstva

Stotinjak navijača zagrebačkog šampiona putovalo je kombijima i automobilima, a njih je policija potom otpratila do Božaja, graničnog prelaza između Crne Gore i Albanije, gdje je došlo do nove zavrzlame
6 komentar(a)
Bad Blue Boys, Foto: Reuters
Bad Blue Boys, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.08.2015. 16:03h

Zagrebački Dinamo igra večeras prvu plej-of utakmicu za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona protiv albanskog Skenderbega na Elbasan Areni, a manja grupa navijača hrvastkog šampiona Bad Blue Boys-a je tokom dana otputovala prema Albaniji kako bi podržala svoj klub.

Kako prenosi Jutarnji, kao što se to inače dešava kada su Dinamovi navijači u pitanju, ni ovog puta nije moglo proći bez problema. Naime, u jutarnjim satima pojavila se grupa navijača u Vraćenovićima, na graničnom prelazu između Crne Gore i BiH, a upravo na njih je hrvatska policija upozorila crnogorske kolege.

Čim su Dinamovi navijači stigli na granicu oduzeta su im pirotehnička sredstva, nekoliko metalnih šipki i palica koje su imali u svom posjedu, ali niko nije zadržan u stanici s obzirom da niko nije htio otkriti identitet osobe čije su te stvari bile, piše Jutarnji.

Stotinjak navijača zagrebačkog šampiona putovalo je kombijima i automobilima, a njih je policija potom otpratila do Božaja, graničnog prelaza između Crne Gore i Albanije, gdje je došlo do nove zavrzlame.

Naime, navijači su imali falsifikovane ulaznice za utakmicu, a tokom večernjih sati očekuje se i njihov povratak u Hrvatsku.

Trenutno se nalaze na međugraničnom prostoru, a policija Crne Gore čeka da ih opet isprati nazad do Vraćenovića.

Bonus video: