Glavaš na lJetovanju pije vino s likom Hitlera

Na etiketi jednog vina je fotografija Hitlera, a na drugoj svastika i Hitler s podignutom rukom u znak nacističkog pozdrava
188 pregleda 25 komentar(a)
Branimir Glavaš, Foto: Facebook.com
Branimir Glavaš, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 12.08.2015. 12:20h

Osuđenik zbog ratnih zločina nad Srbima u Osijeku, Branimir Glavaš, pohvalio se na svojoj Fejsbuk stranici kako provodi godišnji odmor u Lukoranu na ostrvu Ugljanu, fotografišući se sa bocama vina na čijoj etiketi je lik Adolfa Hitlera, prenosi Hrvatska radiotelevizija.

Na etiketi jednog vina je fotografija Hitlera, a na drugoj svastika i Hitler s podignutom rukom u znak nacističkog pozdrava.

"Večernji list" podsJeća da je nedavno na Fejsu objavio i fotografiju snimljenu u jednom lokalu na čijem zidu u pozadini visi velika fotografija Ante Pavelića.

Nakon što je Ustavni sud u januara ukinuo pravosnažnu presudu Vrhovnog suda u slučajevima "garaža" i "selotejp" od osam godina zatvora, na osnovu koje je Glavaš u Mostaru služio zatvorsku kaznu, na snazi je ostala presuda zagrebačkog Županijskog suda kojom je zbog ratnog zločina u Osijeku nepravosnažno osuđen na desetogodišnju zatvorsku kaznu.

Bonus video: