(NE)OPRAVDAN POSTUPAK

Dijete iz vrelog auta izvukao prolaznik, roditelji se protivili obijanju i čekali bravara

"Igrom slučaja sam bio na parkingu kada mi je jedna žena, koja me poznaje, viknula: Zoka, pomozi!. Došao sam i vidio dijete u automobilu i odlučio da razbijem staklo"
80 pregleda 32 komentar(a)
djeca u autu, Foto: Wheelsng.com
djeca u autu, Foto: Wheelsng.com
Ažurirano: 08.08.2015. 18:29h

Dijete, najvjerovatnije dvogodišnjak, bio je u zaključanom automobilu skoro pola sata na najvećem suncu i ko zna koliko bi još ostao da Zoran Grgić iz Požege nije odlučio da razbije prozor automobila i izvuče ga vani.

Drama se odvijala na parkiralištu iza stare porečke robne kuće oko 10.30 sati ujutro u petak. Roditelji djeteta, posebno otac, nisu se slagali da Grgić razbije staklo, ali on je odgurnuo oca i razbio staklo.

"Igrom slučaja sam bio na parkingu kada mi je jedna žena, koja me poznaje, viknula: Zoka, pomozi!. Došao sam i vidio dijete u automobilu i odlučio da razbijem staklo", kazao je Grgić, dodajući da su ga roditelji djeteta odgovarali od toga, uz obrazloženje da im je ključ ostao u autu i da dolazi bravar.

"Nisam odustajao i pitao sam ih za koliko vremena dolazi bravar jer je dijete bilo ne samo znojavo već potpuno mokro i naizgled mu nije bilo dobro. Pitao sam tog oca: Što ti ne razbijaš staklo?. Na to mi je kazao da čeka bravara, a s druge strane ta druga žena mi viče i dalje: Zoka, pomozi mu, razbij staklo! Tada sam otišao do svog automobila koji je bio parkiran na nekoliko metara i uzeo ključ za skidanje točkova", ispričao je za Novi list Grgić.

Grgić je ocu djeteta ponudio i da plati štetu za staklo, ali ovaj mu nije odgovorio.

Preporučujemo za Vas