Popović prijavio Severinu: "Sin mi živi kao u Velikom bratu"

9 komentar(a)
Milan Popović, Foto: Screenshot (YouTube)
Milan Popović, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 29.07.2015. 11:12h

Srpski biznismen Milan Popović poslao je pritužbu hrvatskom premijeru Zoranu Milanoviću, ministarki socijalne pravde Milanki Opačić, braniteljki za ravnopravnost polova Višnji Ljubičić i nekolicini parlamentarnih odbora. Kako javlja hrvatski Tpotal, Popović se žali na svoju bivšu vjerenicu, estradnu umjetnicu, Severinu Vučković, odnosno na njeno ponašanje prema njihovom trogodišnjem sinu Aleksandru

Popović je uvjeren da njegova bivša vjerenica krši prava djeteta. "Severina Vučković s očiglednom namjerom osiguranja sebi stalne medijske pažnje na svaki mogući način, našeg sina Aleksandra, starog samo 3,5 godine, namjerno i svakodnevno, na društvenim mrežama Facebook i Instagram, izlaže očima javnosti i štetnoj medijskoj pažnji, objavljujući djetetove fotografije, video zapise s djetetom, kao i komentare na ovim društvenim mrežama o djetetu. Ove majčine objave na društvenim mrežama izazivaju daljnje prenošenje informacija i komentara o djetetu i njegovih fotografija i video zapisa po elektroničkim medijima, nakon čega se ove djetetove fotografije, informacije o njemu i komentari pronose i po ostalim štampanim medijima po cijelom prostoru bivše države", piše Popović u pritužbi.

"Moj sin 3-godišnji Aleksandar živi u tzv. reality showu tipa 'Big Brother' u kojem ga nepoznati ljudi svakodnevno prate i komentarišu često na najvulgarniji i zastrašujući način. S tom razlikom što se ovdje ne radi o TV emisiji produciranoj u TV studiju, već se radi o tome da je majka kreator, inicijator i reditelj ovih 'nastupa' djeteta, a koji predstavljaju svakodnevno praćenje djetetovog života", piše u pritužbi.

#throwback @ #maldives #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

Bonus video: