TV B92 se izvinila Đukanoviću zbog priloga sa Jami

203 pregleda 12 komentar(a)
Jasna Milenković Jami, Foto: Screenshot (YouTube)
Jasna Milenković Jami, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 17.07.2015. 16:28h

Izvršna direktorka programa u produkciji B92 Nataša Ranitović izvinila crnogorskom premijeru Milu Đukanoviću zbog toga što su Dan državnosti Crne Gore 13. jula, iskoristili kao povod za emitovanje priloga u kojoj je jedini sagovornik bila pjevačica Jasna Milenković Jami.

Pjevačica je u emsiji pominjala i crnogorskom premijeru, a Ranitović je naglasila da taj prilog nije imao za cilj da na jedan tako važan datum za Crnu Goru, uvrijedi Đukanovića, kao ni samu državu.

„Poštovani gospodine Đukanoviću, željela bih u ime Televizije i emisije Bulevar B92 da Vam se izvinim zbog toga što smo 13.jul Dan državnosti Crne Gore, iskoristili kao povod za emitovanje priloga u kojoj je jedini sagovornik bila pevačica Jasna Milenković Jami“, navodi se u izvinjenju TVB92 Đukanoviću, koje je dostavljeno portalu CdM-u.

Kako je direktorka saopštila, adekvatan dio izvinjenja je saopšten i u emisiji Bulevar B92 emitovanoj 16.jula.

„Žao mi je što je do neprijatnosti uopšte došlo i uvjeravam vas da nikakvih zadnjih namjera emitovanjem ovog priloga nije bilo, već naši gosti, uživajući slobode izražavanja koju kao medij njegujemo, ponekad i prekorače granice u iznošenju onoga što sami misle važnim, a u vlastitoj interpretaciji bude krajnje nespretno“, piše u izvinjenju TVB92 koje je potpisala Ranitović.

Bonus video: