Exit: Mladić stradao van prostora festivala

"Sudeći po očitivanju vremena ulaska, mladić se veoma kratko zadržao na Exitu i nakon što je izašao kroz festivalske kapije, uputio se izvan festivalskog prostora prema Kameničkom putu"
4 komentar(a)
Policija Srbije, Foto: RTS
Policija Srbije, Foto: RTS
Ažurirano: 11.07.2015. 07:43h

Jedan mladić stradao je sinoć u Novom Sadu tokom održavanja Egzita, a kako su saopštili organizatori festivala, nesreća se dogodila na putu van prostora gdje se festival održava, nakon što je mladić napustio festival.

Kako se navodi u saopštenju, još nisu poznate okolnosti nesreće.

"Sudeći po očitivanju vremena ulaska, mladić se veoma kratko zadržao na Exitu i nakon što je izašao kroz festivalske kapije, uputio se izvan festivalskog prostora prema Kameničkom putu. U pitanju je osvijetljen prostor na kojem se nalazi trajna ograda postavljena prije više godina od strane gradskih službi koje upravljaju tvrđavom, a na kraju kojeg se nalazi bedem visok oko 20 metara. U toku je uviđaj policije i još uvijek nisu poznati razlozi za preskakanje te ograde i druge okolnosti ovog nesrećnog slučaja koji se desio na putu pored Exit festivala", navodi se u saopštenju Egzit festivala.

Organizatori su naveli da duboko saosjećaju sa porodicom nastradalog mladića.

Bonus video: