Povrijeđeno šest radnika u Pirotu

"Od trojice teže povrijeđenih jedan ima lakše, a ostala dvojica opekotine višeg stepena. Veoma smo brzo reagovali i uradili sve što je u našoj moći i svi povrijeđeni su zbrinuti", kazao je Petrović
252 pregleda 0 komentar(a)
struja, Foto: Shutterstock
struja, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 23.04.2015. 15:40h

Šestoro radnika pirotske kompanije "Tigar Tajers" povrijeđeno je danas kada je nakon kratkog nestanka struje došlo do varničenja i strujnog udara koji je izazvao nesreću oko 12.30.

Trojica teže povrijeđenih radnika su poslije prijema i zbrinjavanja u pirotskoj Opštoj bolnici prevezeni u Klinički centar u Nišu, a ostala trojica lakše povrijeđenih zbrinuta su na Hirurškom odjeljenju pirotske bolnice.

Teže povrijeđeni su Miodrag Panić (56), Dejan Mladenović (45) i Dragan Sokolović (43), a lakše povrijeđeni su Boban Blagojević (43), Saša Veljković (38) i Nebojša Jovanović (42).

"Prema našim saznanjima, trojica radnika biće zadržani na liječenju u pirotskoj bolnici, a trojica su transportovana u Klinički centar u Nišu. Pružiće im se najbolja zdravstvena zaštita. Detaljnije informacije saopštićemo naknadno", kazala je menadžerka internih komunikacija "Tigar Tajersa" Emilija Lilić.

Direktor Opšte bolnice Pirot Goran Petrović rekao je da je povrijeđenim radnicima pružena pomoć u Službi za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja.

Prema njegovim riječima, nakon prve obrade i zbrinjavanja tri pacijenta su primljena na Odjeljenje hirurgije, od kojih su dvojica na poluintenzivnoj a jedan na odjeljenu standardne nege.

"Od trojice teže povrijeđenih jedan ima lakše, a ostala dvojica opekotine višeg stepena. Veoma smo brzo reagovali i uradili sve što je u našoj moći i svi povrijeđeni su zbrinuti. Tri ekipe anesteziologa i anestetičara su krenule kao pratioci povrijeđenih radnika", kazao je Petrović.

Bonus video: