Ubica supruge iz emisije "DNK": Zaslužio sam smrtnu kaznu

Stevan i Žaklina Kojić su bili učesnici emisije "DNK" na televiziji Pink, u kojoj je on tražio da se provjeri da li su djeca njegova, jer ga je supruga navodno varala. Ispostavilo se da Stevan jeste otac oba djeteta, ali je on tada najavio razvod od supruge
221 pregleda 2 komentar(a)
Stevan Kojić, Foto: Facebook
Stevan Kojić, Foto: Facebook
Ažurirano: 05.04.2015. 10:09h

Stevan Kojić (29) iz Jagodine, osumnjičen da je ubio suprugu Žaklinu (26), priznao je da ju je šutirao i tukao, ali je rekao da nije imamo namjeru da je ubije, prenosi Blic.

Stevan i Žaklina Kojić su bili učesnici emisije "DNK" na televiziji Pink, u kojoj je on tražio da se provjeri da li su djeca njegova, jer ga je supruga navodno varala. Ispostavilo se da Stevan jeste otac oba djeteta, ali je on tada najavio razvod od supruge.

On je na saslušanju ispričao da je Žaklini, koju je u četvrtak uveče do smrti tukao, od siline udaraca krv tekla iz usta, nosa i ušiju, da se gušila. Od batina je preminula pred njihovo dvoje maloljetne djece, uzrasta od tri godine i od 11 mjeseci.

Osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana, a tužilaštvo je predložilo dodatna vještačenja, prije svega neuropsihijatrijsko jer je Stevan i ranije bio sklon nasilju u porodici.

Branilac Stevana Kojića, advokat Milovan Stojanović, kazao je da se Kojić kaje.

"Rekao je da je zaslužio smrtnu kaznu i zabrinut je za djecu", kazao je Stojanović.

Stevana ljubomora rasla je od utorka, poslije emisije DNK na Televiziji „Pink“, gdje su oni učestvovali sa Žaklininim bivšim momkom Ivanom Grujićem. Kojić je sumnjao da su djeca njegova, ali je analiza DNK tada potvrdila da je on otac djevojčice i dječaka.

Bonus video: