U gepeku vozio djecu: Djeca su moja, mogu da ih vozim kako hoću

Blic piše da je u automobilu bilo ukupno sedam osoba, pet u dijelu za putnike, dok je dvoje djece, starosti 7 i 10 godina, bilo u gepeku
61 pregleda 7 komentar(a)
Policija Srbije, Foto: RTS
Policija Srbije, Foto: RTS
Ažurirano: 31.03.2015. 07:06h

Brojne policijske snaga sigle su se juče na noge nakon što su im radnici jedne benzinske pumpe u Beogradu javili da muškarac, koji je točio gorivo, vozi dvoje djece u gepeku automobila.

Svi raspoloživi policajci tražili su BMW karavan, zbog sumnje da je najvjerojatnije u pitanju otmica. Kada su, međutim, nakon sat vremena uspjeli da pronađu 40-godišnjeg vozača, ispostavilo se da on u gepeku vozi svoju djecu.

Blic piše da je u automobilu bilo ukupno sedam osoba, pet u dijelu za putnike, dok je dvoje djece, starosti 7 i 10 godina, bilo u gepeku.

"Šta hoćete, djeca su moja. Nemam mjesta u kolima i imam pravo da ih vozim kako god hoću", kazao je S.M. koji je upravljao vozilom.

Policija je podnijela prekršajnu prijavu za teško djelo ugrožavanja života djece u saobraćaju, a S.M. je pušten uz prijavu.

Novi sporni slučaj na Cetinju: Nudio dječaku da uđe u auto? >>>

Probali da otmu djevojčicu: Troje osumnjičenih, od ranije poznati francuskoj policiji >>>

Policajci su bili sleđeni kada su dobili dojavu da je oteto dvoje djece i to samo nekoliko nedjelja poslije otmice male Maše.

"Sa najvišeg mjesta odmah je naređeno da se u potjeru uključe sve raspoložove snage. Kada smo uhvatili muškarca nije imao namjeru da bježi. Bili smo oprezni, ali se ubrzo ispostavilo da je on otac djece koja su bila u prtljažniku", kažu u policiji.

Bonus video: