Srbija: Pronađeno tijelo vozača autobusa

Prema riječima Gorana Posrkače iz prijepoljskog Odjeljenja za vanredne situacije Lim je malo nadošao, ali su spasilačke jedinice fiksirale autobus kako se ne bi pomjerao
0 komentar(a)
Autobus, nesreća, Foto: Shutterstock
Autobus, nesreća, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 27.03.2015. 13:10h

Pripadnici Žandarmerije MUP-a Srbije pronašli su danas oko 13.00 tijelo vozača Mirka Kijanovića koji je juče autobusom sletio u Lim kod Brodareva.

"Tijelo nastradalog vozača pronađeno je ispod autobusa u koritu rijeke. Ronioci Žandarmerije su i dalje na terenu procjenjujući mogućnost da se tijelo našeg vozača izvuče ispod autobusa", rekao je rukovodilac mehanizacije u Pogonu "Puteva" u Prijepolju Enes Hadžihasanović.

Specijalne jedinice Žandarmerije iz Beograda stigle su u Prijepolje da izvrše pretragu rijeke Lim u koju je sletio autobus užickih "Puteva".

Prema riječima Gorana Posrkače iz prijepoljskog Odjeljenja za vanredne situacije Lim je malo nadošao, ali su spasilačke jedinice fiksirale autobus kako se ne bi pomjerao.

"Vozilo će najvjerovatnije danas biti izvađeno iz vode, očekujemo pomoć iz Beograda, ekipe žandarmerije treba da stignu u ispomoć", naveo je Posrkača.

Autobus Puteva Užice je juče oko 15 časova sletio u Lim između Gostuna i Brodareva u mjestu Mili, kada je krenuo po radnike.

Kako je ranije izjavio tužilac koji je vršio uviđaj, Ljubo Vukašinović u vozilu se nalazio samo vozač.

"Uviđaj je za završen, a autobus je, iz za sada neutvrđenih razloga sletio u rijeku", istakao je Vukašinović.

Bonus video: