Dvogodišnja djevojčica liči na ćerku otmičarke: Oteta zbog DNK analize?

92 pregleda 10 komentar(a)
oteto dijete Beograd, Foto: MUP Srbije
oteto dijete Beograd, Foto: MUP Srbije
Ažurirano: 14.03.2015. 20:40h

Otmičari dvogodišnje devojčice iz Beograda tokom istrage su izjavili da su pokušali otmicu jer dijete liči na ćerku jedne od otmičarki, javlja B92.

Djevojčica je oteta u beogradskom naselju Braće Jerković kako bi bila iskorišćena za dobijanje starateljstva nad gotovo identičnim djetetom koje živi u Francuskoj.

Kako saznaje B92, troje francuskih državljana, uhapšenih zbog pokušaja otmice djeteta, rekli su da su preko interneta pronašli dijete u Beogradu koje liči na ćerku jedne od otmičarki i da su potom odlučili da otmu dijete, odvedu u Francusku, urade DNK test i dokažu da otac djeteta odmičarke nije pravi, da bi dijete pripalo majci.

U petak se u Beogradu odigrala prava drama kada su, kada su nepoznati, otmičari iz ruku majke uzeli dvogodišnju djevojčicu i pobjegli u nepoznatom pravcu.

Primijećeni su u Šimanovcima, nedaleko od Beograda, kada su automobilom sa francuskim registarskim oznakama probili naplatnu rampu, poslije čega ih je zaustavio policijski “presretač“, a prilikom hapšenja je utvrđeno da otmičari imaju pasoš spremljen za otetu djevojčicu.

Bonus video: