BiH: Presječeni kablovi kočnica na automobilu tužiteljke

Kajmakovićeva zastupa optužnicu u procesu koji se vodi protiv kriminalne grupe predvođene Turkovićem, čiji se pripadnici terete za niz teških ubistava, pljački i trgovinu drogom
0 komentar(a)
automobil, Foto: Shutterstock
automobil, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 09.12.2014. 11:35h

Na automobilu tužiteljke Tužilaštva BiH Diane Kajmaković presječeni su i otkinuti kablovi koji kontrolišu kočnice.

Ona vodi predmet protiv najveće zločinačke organizacije u BiH čiji je vođa Zijad Turković, zbog čega istražitelji provjeravaju da li je na nju spreman atentat, piše "Glas Srpske".

Ispred zgrade u ilidžanskom naselju Pejton, u kojoj stanuje Kajmakovićeva, policija je juče obavila uviđaj, a ostećeno vozilo je odvezeno na vještačenje.

Automobil je u vlasništvu supruga Kajmakovićeve, Armina, koji je tokom vožnje i uočio da kočioni sistem ne radi i o tome obavijestio Direkciju za koordinaciju policijskih tijela pod čijom je zaštitom tužilac Tužilaštva BiH.

Kajmakovićeva je objasnila da je u ovom slučaju oštećena strana i da ne bi bilo umjesno da daje izjave i iznosi detalje.

"O tome mogu da govore Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo i Agencija za istrage i zaštitu BiH (SIPA)", navela je tužilac, a na pitanje koliko je bilo slučajeva napada na nju odgovorila da to "više i ne broji".

Kajmakovićeva zastupa optužnicu u procesu koji se vodi protiv kriminalne grupe predvođene Turkovićem, čiji se pripadnici terete za niz teških ubistava, pljački i trgovinu drogom.

Bonus video: