Hrvatska: Ukinuto rješenje o pritvoru Bandića, ali ipak ostaje u Remetincu

Kako prenosi Jutarnji list, ukinuta je cjelokupna odluka, što znači da se odnosi i na ostale osumnjičene, među kojima je i Slobodan Ljubičić koji je trebalo da bude pušten uz jemstvo od 2,4 miliona kuna
0 komentar(a)
Milan Bandić, Foto: Beta-AP
Milan Bandić, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 12.11.2014. 14:51h

Županijski sud u Zagrebu po drugi put je ukinuo odluku kojom je bivšem gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću određen jednomjesečni pritvor, nezvanično saznaje Jutarnji list.

Sud je vratio nižem sudu odluku o pritvoru na ponovno razmatranje, a to znači da Bandić ostaje u zatvoru Remetinac, a donošenje nove odluke suda zakazano je već za sjutra.

Kako prenosi Jutarnji list, ukinuta je cjelokupna odluka, što znači da se odnosi i na ostale osumnjičene, među kojima je i Slobodan Ljubičić koji je trebalo da bude pušten uz jemstvo od 2,4 miliona kuna.

Bandić je uhapšen 19. oktobra, a osim njega, privedeni su i suvlasnik CIOS-a Petar Pripuz i predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Slobodan Ljubičić Kikaš.

Oni su uhapšeni nakon višemjesečne istrage vezanog za nezakonita postupanja u Gradu Zagrebu i Zagrebačkom holdingu, koje su sproveli Uprava policije i USKOK (Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta), a koje su koordinirali Državno tužilaštvo Republike Hrvatske i USKOK.

Bonus video: