Ubijen šef kruševačkog kriminalnog klana

Nakon što ga je izrešetao, Obradovića je ubica “ovjerio” hicem u potiljak
97 pregleda 8 komentar(a)
Goran Obradović Suša, Foto: Privatna arhiva
Goran Obradović Suša, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 29.09.2014. 07:00h

Goran Obradović Suša (37), šef kruševačkog kriminalnog klana, ubijen je juče oko dva sata ujutro sa više hitaca iz pištolja, ispred zgrade u kojoj je stanovao, javlja Blic.

Nakon što ga je izrešetao, Obradovića je ubica “ovjerio” hicem u potiljak. Prema saznanjima “Blica”, Obradović se do zgrade u kojoj ima stan, u blizini parka Kosturnica, dovezao taksijem. Po izlasku iz taksija krenuo je ka ulazu zgrade, gdje ga je sačekao ubica koji je u njega ispalio nekoliko metaka.

"Nije bilo šanse da Obradović preživi, jer je pogođen sa sedam-osam metaka. Imao je rane po vratu i tijelu. Metak mu je prošao kroz kičmu. Ljekari su došli nekoliko minuta nakon poziva i zatekli ga kako leži potrbuške sa glavom u lokvi krvi. Odmah su ga prebacili u bolnicu gdje su pokušali da ga reanimiraju, ali nije mu bilo spasa", kaže izvor “Blica” blizak istrazi.

Policijska uprava u Kruševcu saopštila je da “intenzivno traga za izvršiocem i radi na rasvetljavanju svih okolnosti pod kojima se dogodilo ubistvo Gorana Obradovića”. Pretpostavlja se da će biti ispitani svi koji su ga vidjeli kobne večeri, kao i taksista koji ga je dovezao.

Od ponoći do ubistva Obradović je viđen u nekoliko lokala u centru Kruševca. Posljednjih nekoliko mjeseci uglavnom se vozio taksijem ili su ga prevozili prijatelji. Komšije iz zgrade i okolnih kuća kažu da ništa nijesu čuli, dok su neki pomislili da djeca bacaju petarde.

"Suša se mnogima zamjerio jer je bio sklon nasilničkom ponašanju. Spisak onih koji su imali razloga da ga likvidiraju je poduži. Bavio se zelenašenjem, a mnogo novca je ubacio u nekretnine. Samo u posljednjih nekoliko mjeseci kupio je više od 60 nekretnina u Kruševcu. Dosta se kockao, pa se pričalo da je zapao u dugove", priča sagovornik "Blica" iz policije.

Obradović je 9. septembra trebalo da se javi na izdržavanje kazne u KPZ Niš zbog razbojništa koje je počinio u martu 2012. godine u kladionici “Olimp".

Bonus video: