Srbija: Napadnut novinar Bete

Trišić je nasrnuo fizički na Perišića 18. jula ispred pijace u Gornjem Milanovcu, poslije čega je on obavijestio policiju
0 komentar(a)
Tuča, Pesnica, Foto: Shutterstock
Tuča, Pesnica, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 21.07.2014. 09:08h

Na novinara agencije Beta Živka Perišića u Gornjem Milanovcu uz uvrede i prijetnje fizički je nasrnuo Mileta Trišić (69), predsjednik Mjesne zajednice u selu Zagrađe, saopštila je jutros policija.

Trišić je nasrnuo fizički na Perišića 18. jula ispred pijace u Gornjem Milanovcu, poslije čega je on obavijestio policiju.

Novinar Bete je 15. januara ove godine prenio izjavu direktora Elektrodstribucije u Lazarevcu Veselina Šiljegovića, da je u decembru Trišić optužen zbog krađe struje u dužem veremenskom periodu, jer je u svojoj kući kablom zaobišao strujomjer.

Trišiću je zbog toga isključena struja, određeno je da plati prosjek od preko 200.000 dinara na osnovu utvrđenog tarifnog sistema i da se strujomjer postavi na električni stub kako ne bi mogao da ima kontakt, objasnio je tada Šiljegovich.

U decembru je Elektrodistribucija zbog krađe struje protiv njega podnijela tuzbu Osnovnom sudu u Čačku. Trišić je dugo godina predsjednik Mjesne zajednice u Zagrađu i donedavno je bio direktor Trgovinskog preduzeća "Proleter" u Gornjem Milanovcu.

Na ovakvo njegovo ponašanje policija je brzo reagovala i o svemu je obavješteno Osnovno javno tužilaštvo u Gornjem Milanovcu, kao i novinarska udruženja.

Bonus video: