Breaking Bad u Srbiji: Učitelj uzgajao i prodavao marihuanu

Predrag je nakon hapšenja suspendovan u školi u kojoj radi, a nakon saslušanja određen mu je i pritvor u trajanju do 30 dana
94 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 27.06.2014. 09:49h

Učitelj u osnovnoj škole, 41-godišnji Predrag Ilić iz Doljevca u Srbiji završio je u zatvoru zbog sumnje da je u svojoj kući uzgajao marihuanu i kasnije je prodavao. U svom domu napravio je laboratoriju za proizvodnju droge, piše alo.rs, a nakon upada policija je u kući pronašla više od 180 posuda s marihuanom, te tri kilograma droge spremna za prodaju.

Njegov brat Dragan (39) tvrdi da nije znao čime se Predrag bavi. Znao je samo da je bio u dugovima. U šoku su i komšije koji, kažu, nisu ni slutili što se događa u njihovoj blizini.

Predrag je nakon hapšenja suspendovan u školi u kojoj radi, a nakon saslušanja određen mu je i pritvor u trajanju do 30 dana.

Direktor škole Goran Ilić, u kojoj učitelj Predrag radi 12 godina, podvlači da ništa nije ukazivalo na to da se učitelj bavi kriminalnim poslovima. Sada je izveo prvi razred, a na njegov rad nije bilo pritužbi, prenosi Blic.

Osim 184 posude u kojima su bile oko metar visoke stabljike marihuane, te tri kilograma sušene marihuane, policija je u kući pronašla i 15 halogenih lampi, pet sobnih ventilatora, jonizatore vazduha, digitalni termometar, klima uređaj, te više bočica sa hemijskim preparatima za prehranu i uzgoj biljaka.

Bonus video: