Musiću 40 godina zatvora

Darjan Musić je u prvobitnom postupku bio osuđen na 35 godina zatvora, ali je Apelacioni sud tu presudu poništio što je izazvalo ogromno nezadovoljstvo javnosti
8 komentar(a)
Ažurirano: 17.06.2014. 11:34h

Darjan Musić osuđen je na 40 godina zatvora za ubistvo manekenke Vladislave Červenko. Sud je u obrazloženju presude naveo da je Musić počinio svirepo ubistvo, javlja B92.

Kako je navedeno prilikom izricanja presude, Musić je kriv za ubistvo koje je počinio na svirep način, ispoljivši bezosećajnost kad aje svojoj devojci manekenki Vladislavi Červenko naneo teške telesne povrede od kojih je ubrzo preminula.

Darjan Musić je u prvobitnom postupku bio osuđen na 35 godina zatvora, ali je Apelacioni sud tu presudu poništio što je izazvalo ogromno nezadovoljstvo javnosti.

Musić je Vladislavu Červenko pretukao na smrt 12. novembra 2012. godine u svom stanu na Limanu II u Novom Sadu. Tijelo djevojke pronađeno je na podu spavaće sobe stana sa mnogobrojnim povredama.Nakon počinjenog ubistva, Musić je pobjegao a policija ga je par dana kasnije uhapsila u Novom Pazaru.

Bonus video: