Kopije uvredljive FB stranice niču kao pečurke

Nije poznato ko su administratori stranice, ali u opisu grupe pozivaju zainteresovane da im šalju svoje slike i slike svojih drugarica, koje potom bez cenzure objavljuju
358 pregleda 15 komentar(a)
Najveće drolje, Foto: Screenshot
Najveće drolje, Foto: Screenshot
Ažurirano: 21.04.2014. 16:21h

Nakon što je pedofilska Facebook stranica koja objavljuje provokativne slike obnaženih maloljetnica sa prostora eks-Ju juče ugašena, na toj društvenoj mreži su se pojavile nove grupe identičnog naziva. Uvredljiva grupa je za tri dana skupila više od 50.000 lajkova.

U međuvremenu su se, piše Blic, pojavile i grupe koje apeluju na ukidanje sporne stranice. Da paradoks bude veći, administrator je, po principu “napad je najbolja odbrana“, riješio da uzvrati istom mjerom, pa je od svojih pratilaca zahtijevao da u što većem broju prijave “neprijateljske grupe“ i tako izdejstvuju njihovo uklanjanje.

Na Facebooku objavljeno stotine golišavih fotki djevojčica iz regiona >>>

Sadržaj ove skandalozne grupe čine slike na kojima su djevojčice iz BiH, Srbije i Hrvatske razgolićene, u provokativnim pozama, a na nekima čak i nage, uz puno ime i prezime i mjesto iz kog dolaze.

Nije poznato ko su administratori stranice, ali u opisu grupe pozivaju zainteresovane da im šalju svoje slike i slike svojih drugarica, koje potom bez cenzure objavljuju.

Od kako se za grupu pročulo, uslijedio je niz prijava, naročito od strane šokiranih roditelja koji su zabrinuti za bezbjednost svoje djece, ali ih je Facebook obavijestio da ova stranica "ne krši pravila", piše Blic.

Bonus video: