Josipović ispričao vic o papi i policajcu

Josipović, koji je agnostik, rekao je i da vic koji je ispričao nije o papi već o policajcu
2 komentar(a)
Ivo Josipović, Foto: Business.hr/Biznis plus
Ivo Josipović, Foto: Business.hr/Biznis plus
Ažurirano: 21.03.2014. 10:34h

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović je na obilježavanju Svjetskog dana pripovjedanja ispričao vic o papi, policajcu i predsedniku opozicione HDZ Tomislavu Karamarku.

Josipović je, kako javljaju hrvatski mediji, publici u Splitu rekao da su mu uvijek govorili da ne zna da priča viceve, zbog čega je on odlučio da to demantuje:

"Papa je došao u Hrvatsku i svratio u Split, jer je čuo da se radi o prekrasnom gradu. Hrvatska vlada, tadašnji ministar unutrašnjih poslova Tomislav Karamarko, dala mu je limuzinu".

Usput, dodao je Josipović, papa je od vozača tražio da malo on vozi, na šta mu je ovaj odgovorio da ne može, jer će dobiti otkaz.

"Ništa se ti, sinko, ne boj, Božji zakon je u mojim rukama", utješio je papa vozača, koji mu je potom ustupio mjesto vozača.

Nedugo zatim zaustavio ih je policajac zbog papine prebrze vožnje.

On je, šaleći se na svoj račun, rekao da su mu njegovi protivkandidati uvijek govorili da ne zna da priča viceve, što je jedan od argumenata zbog kojeg ne bi trebalo glasati za njega

Kada mu je Karamarko rekao da "da odere svima isto", policajac mu je uzvratio da je u autu važna osoba. Karamarko je pitao da li je riječ o premijeru ili predsjedniku države, a ovaj mu je odgovorio da je "u autu sam Bog".

Upitan kako zna da je u autu Bog, policajac je uzvratio: "Pa ko bi drugi imao papu za vozača", ispričao je Josipović.

On je, šaleći se na svoj račun, rekao da su mu njegovi protivkandidati uvijek govorili da ne zna da priča viceve, što je jedan od argumenata zbog kojeg ne bi trebalo glasati za njega.

Josipović, koji je agnostik, rekao je i da vic koji je ispričao nije o papi već o policajcu.

Bonus video: