Đilas "Kurirove" pare dao u dobrotvorne svrhe

Kako se navodi u saopštenju, Đilas je uplatio 200.000 dinara.
0 komentar(a)
Dragan Đilas, Foto: FoNet
Dragan Đilas, Foto: FoNet
Ažurirano: 16.01.2014. 14:09h

Predsjednik Demokratske stranke (DS) Dragan Đilas uplatio je novac od odštete nakon dvije pravosnažne presude protiv dnevnog lista "Kurir" na račun Doma za djecu i omladinu ometenu u razvoju u Sremčici, saoptila je danas Demokratska stranka.

Kako se navodi u saopštenju, Đilas je uplatio 200.000 dinara.

"To je početak razotkrivanja bezočnih laži koje se već viče od godinu dana iznose o meni i Demokratskoj stranci u medijima koji su pod kontrolom jedne stranke na vlasti. Ako ima nečeg dobrog u svemu ovome to je činjenica da je pravda ipak dostižna, na žalost i spora", naveo je Đilas, a prenosi stranka.

Dodaje se da su dvije presude donijete za tekstove "Đilas težak milijardu eura" i "Đilas kupio dupleks od 700.000 eura".

Pored novane kazne, sud je obavezao dnevni list Kurir da na naslovnoj i na unutrašnjim stranama objavi da je u tom slučaju iznio neistine.

"Na žalost, u ovoj zemlji se odluke sudova ne poštuju. Ne samo da nisu dali izvinjenje na naslovnoj strani, nego su ponovo objavili informacije za koje je sud utvrdio da su izmišljene i lažne", izjavio je Đilas.

Bonus video: