Patrijaršijska prodavnica u Beogradu blista kao Armani

"Ovo je novo mjesto gdje će se sabirati naši ljudi, građani, vjernici da bi zadovoljili svoje duhovne potrebe i potrebe svojih porodica", saopštila je SPC
301 pregleda 19 komentar(a)
Ažurirano: 12.10.2013. 13:19h

Beograđanima ovih dana zastaje dah kada prolaze Terazijama. Na broju 22 sada se nalazi Patrijaršijska prodavnica, koja svojim glamurom prijeti da zasjeni brendove kao što su "Armani" i "Burberry", koji su u komšiluku, pišu srpski mediji.

Veliki, stakleni izlog, pozlaćeni prijestoli, panagije, krstovi, vladičanske mitre i još mnogo toga može se pronaći u ovoj prodavnici, piše Telegraf. Zvanično, otvorena je 19. septembra, a otvorio je i osveštao patrijarh srpski Irinej, lično.

"Na dvije etaže, s mjerom i stilom opremljen je galerijsko-prodajni prostor. Ovo je novo mjesto gdje će se sabirati naši ljudi, građani, vjernici da bi zadovoljili svoje duhovne potrebe i potrebe svojih porodica", saopštila je SPC.

Iz prodavnice (Foto: SPC)

U programu ove prodavnice nalaze se crkveni predmeti za potrebe doma, kao i crkava, duhovna literatura za sve uzraste, dok je jedan deo posvećen najmlađima i njihovom duhovnom uzrastanju.

Galerija

Bonus video: