Policajac interventne jedinice ubio kolegu u centru Novog Sada

Do incidenta je došlo oko sat poslije ponoći, a u izbacivača koji je ubijen, pucao je kolega iz obezbjeđenja M.R. Metak ga je pogodio u glavu
77 pregleda 3 komentar(a)
Novi Sad, Foto: Www.novisad.cc
Novi Sad, Foto: Www.novisad.cc
Ažurirano: 07.10.2013. 07:33h

Policajac Aleksandar Simić (31), radnik obezbjeđenja u lokalu Tapas bar ubijen je noćas u pucnjavi u ulici Laze Telečkog, sazanje "Blic". U pucnjavi je ranjena još jedna osoba.

Do incidenta je došlo oko sat poslije ponoći, a u izbacivača koji je ubijen, pucao je kolega iz obezbjeđenja M.R. Metak ga je pogodio u glavu.

"Muškarac je zadobio prostrijelnu ranu u predjelu glave i vrata. Ljekari su jedino mogli da konstatuju smrt", rekla je portparolka novosadske Hitne pomoći Sanja Pokrajac Nenadić.

Okolnosti pod kojima je došlo do pucnjave još nijesu poznate.

Prema riječima očevidaca, radnik obezbjezbeđenja koji je upucao kolegu pokušao je i sebi da oduzme život, ali su ga u tome u posljednjem trenutku spriječili ostali zaposleni pa je metak koji je ispalio rikošetirao i okrznuo po stomaku 33-godišnjeg muškarca koji se nalazio na ulici.

Simić je inače bio policajac Interventne jedinice iz Novog Sada, a njegov kolega i prijatelj koji je pucao, takođe policajac Interventne. Obojica su bila van dužnosti.

Policija je ubrzo poslije pucnjave zatvorila cijelu ulicu i ispraznila okolne lokale.

Uviđaj je trajao nekoliko sati poslije ubistva.

Bonus video: