Vučić: Ne vidim razloge za prijevremene izbore

Vučić je kazao da će uskoro biti održani lokalni izbori u Majdanpeku i da je to prilika "desničarskom ili tajkunskom savezu sa primesama fašizma da odnese ubjedljivu pobjedu"
0 komentar(a)
Aleksandar Vučić, Foto: Reuters
Aleksandar Vučić, Foto: Reuters
Ažurirano: 22.07.2018. 12:27h

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne vidi razloge za prijevremene izbore, ali je dodao da u slučaju da "ogroman" broj predstavnika opozicije insistira na tome, ne bi sasvim isključio mogućnost da im izađe u susret.

Komentarišući najave o formiranju opozicionog saveza u Srbiji i tvrdnje predstavnika opozicije da će vanredni izbori biti održani u martu, Vučić je kazao da će uskoro biti održani lokalni izbori u Majdanpeku i da je to prilika "desničarskom ili tajkunskom savezu sa primesama fašizma da odnese ubjedljivu pobjedu". "Oni uvijek znaju kada su izbori, za njih su oni laki, tako je to za one koji gube a za nas su uvijek teški. Ako dobiju narodno povjerenje, mi to nećemo gaziti, glas naroda je najvažniji", kazao je Vučić novinarima poslije obilaska radova na rekonstrukciji beogradskog Urgentnog centra.

Bonus video: