Srbija: Mileta Sarić (54) počinio trostruko ubistvo i samoubistvo

Ubistvo je, prema izjavi Veljovića, izvršeno tupim predmetom, a muškarac je potom izvršio samoubistvo vješanjem.
8 komentar(a)
policija, Foto: Arhiva "Vijesti"
policija, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 05.07.2013. 14:51h

Direktor policije Srbije Milorad Veljović kazao je danas Tanjugu da je u Arilju muškarac ubio majku i dvije strine, a potom izvršio samoubistvo.

Ubistva su, prema izjavi Veljovića, izvršena tupim predmetom, a ubica je pronađen obješen u dvorištu kuće.

Nakon identifikacije utvrđeno je da su učesnici porodične tragedije: Mileta Sarić (54), njegova majka Sarić Slobodanka (75) i dvije strine, Sarić Kosara (83) i Sarić Milena (82).

Sudija Joviša Lazarević, koji je ranije danas kazao da će uskoro biti poznati detalji ovog zločina, kazao je da postoji vjerovatnoća da je zločin počinjen u alkoholisanom stanju.

Kako navodi Lazarević, postoje indicije da je Sarić u posljednjih godina na psihijatriji liječen od alkoholizma, i da je protiv njega u posljednje dvije godine podneseno više krivičnih prijava za remećenje javnog reda i mira.

Kuća ubice nalazi se u neposrednoj blizini kuće u kojoj su živjele njegove dvije ubijene strine.

"Na lice mjesta upućene su ekipe sa istražnim sudijom i tužiocem i istraga je u toku, a lice mjesta je obezbijeđeno", naveo ranije danas je direktor policije.

Nakon što su mještani ovog sela jutros prijavili četiri pronađena beživotna tijela, istražni sudija Joviša Lazarević se sa ekipom, koja broji više od deset ljudi, uputio na lice mjesta radi izvršenja uviđaja.

Bonus video: