Dunjić o napadu na Jovanovića: Nije htio da ode iz kafane pa sam ga udario tri puta

"Primjetili smo da je Jovanović ušao u kafanu i odmah su počela dobacivanja da je izdajnik Kosova"
188 pregleda 5 komentar(a)
Velibor Dunjić, Foto: Blic
Velibor Dunjić, Foto: Blic
Ažurirano: 22.04.2013. 15:51h

Velibor Dunjić, uhapšeni vođa “Delija”, priznao je na saslušanju u policiji da je u kafani u Segedinu tri puta pesnicama udario Čedomira Jovanovića, predsjednika LDP-a, piđe “Blic”.

Dunjić, koji je izašao iz zatvora krajem 2012, posle donošenja Zakona o amnestiji, inspektorima Odjeljenja za krvne delikte beogradske policije detaljno je ispričao kako je napao Jovanovića, kao i da su njegovi prijatelji iz iste huliganske grupe napali suprugu lidera LDP i teško povrijedili njihovog prijatelja Srđana Ćešića.

"Primjetili smo da je Jovanović ušao u kafanu i odmah su počela dobacivanja da je izdajnik Kosova. Ustao sam i tražio da napusti kafanu, ali je odbio, pa sam ga udario tri puta. Tada su ga napali i moji drugovi", naveo je Dunjić.

Viši sud u Beogradu odredio pritvor od mjesec dana Dunjiću i pokrenuo istragu protiv zbog sumnje da je napao lidera LDP.

Portparol suda Dušica Ristić rekla je Tanjugu da je Dunjiću pritvor određen zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da utiče na svjedoke i da bi mogao da ponovi krivično djelo.

Bonus video: