Otkriven identitet "pretučene" djevojke

Snimak koji je na YouTube postavio korisnik “fero061982” ima preko milion pregleda i više od 2.000 komenatara
7 komentar(a)
Ažurirano: 22.03.2013. 10:33h

Devojka iz potresnog video klipa zbog koga se digla velika bura u regionu je Mia Hujić, filolog i prevodilac za italijanski. Radila je kao model u Italiji, u modnim kućama "Ralf Loren" i "Džil Sander."

"Kako ste me uopšte pronašli?! Izvinite, ne mogu ništa da vam kažem, baš ništa. Ovo je ludnica posljednjih nekoliko dana. Molim vas, razumite me, ne bih želela da dajem zvanične izjave ovim povodom", rekla je Hujićeva za "Telegraf".

Snimak koji je na YouTube postavio korisnik “fero061982” ima preko milion pregleda i više od 2.000 komenatara. Neki od korisnika ovog sajta nudili su joj pomoć, čak su i planirali konkretnu akciju kako bi nesrećnu devojku spasli iz vrtloga nasilja.

Snimak su prenijeli gotovo svi portali u našem okruženju, a u svijetu je postao vest pošto je šerovan na društevnoj mreži reddit.

U spotu je prikazano 365 fotografija devojke koja je na početku nasmijana, da bi se s vremena na vrijeme na njenom licu se videle masnice, tragovi davljenja, “šljive” ispod očiju, otvorene rane na čelu i usnama. Sve kulminira dramatičnom porukom koju devojka drži na kraju snimka, a koja glasi: “Pomozite mi. Ne znam da li ću dočekati sutra”.

Dosta polemika bilo je i na temu autentičnosti snimka, a u većini komentara izražava se sumnja da je video montiran i da je dio kampanje. Nezvanična saznanja Monda to su juče i potvrdila.

Galerija

Bonus video: