Radoslav Sekulić u kritičnom stanju na VMA

Sekulić je na intenzivnoj nezi, u stanju blage kome, priključen na respiratore
7 komentar(a)
Ažurirano: 24.12.2012. 13:18h

Radoslav Sekulić (74), osumnjičen za malverzacije u 'Agrobanci' ponovo je prebačen na VMA, zbog znakova krvarenja u mozgu, a njegovi advokati kažu da je životno ugrožen.

Kako piše Politika, Sekulić je na intenzivnoj nezi, u stanju blage kome, priključen na respiratore i njegovo stanje je kritično.

Srpska policija uhapsila je 25. avgusta vlasnika firme Habitfarm Sekulića, njegovog sina i još sedmoro osumnjičenih za zloupotrebu kredita dobijenih od Agrobanke u iznosu od 40 i 50 miliona eura.

Srbijanski javni tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević kazao je da je akcija uslijedila zbog ozbiljnih sumnji da su uhapšeni imali veze sa preduzećima koja su kao povezana pravna lica bila korisnici kredita i bankarskih garancija kod oštećene banke. S

U pozadini ostaje priča da su dvije Sekulićeve farmaceutske firme “operisale” i u Crnoj Gori. Nedjeljnik Monitor je prije par godina pisao o sumnjivim nabavkama lijekova u Crnoj Gori pod zaštitom tadašnjeg ministra zdravlja, akuelnog gradonačelnika Podgorice Miomira Mugoše, preko Sekulićevih Best Pharma iz Ivanjice i Habit Meda iz Lihtenštajna.

Bonus video: