Pretučena žena gradonačelnika Vukovara

Žena je u napadu lakše povrijeđena, a počinioci su se ubrzo udaljili s mjesta događaja pri čemu nije počinjena veća materijalna šteta, saopštila je policija
2 komentar(a)
vukovar, Foto: Jowits.com
vukovar, Foto: Jowits.com
Ažurirano: 13.12.2012. 16:30h

Više maskiranih počinilaca, uz prijetnju oružjem napali su u Vukovaru ženu, za koju lokalni mediji tvrde da je riječ o supruzi gradonačelnika tog hrvatskog grada, prenosi agencija Tanjug.

Iako Policijska uprava vukovarsko-sremska nije navela ime žene, lokalni mediji su izvijestili da je riječ o ženi gradonačelnika i saborskog poslanika Socijaldemokratske partije Željka Sabe.

Napadači su upali u stan vukovarskog gradonačelnika, nakon što im je vrata otvorila njegova žena. Pretpostavlja se da su bila tri ili četiri napadača koji su je tukli drvenim palicama.

Dok su je mlatili, poručili su njenom mužu da ne bude osion, prenose hrvatski mediji.

Žena je u napadu lakše povrijeđena, a počinioci su se ubrzo udaljili s mjesta događaja pri čemu nije počinjena veća materijalna šteta, saopštila je policija.

Željka Sabo zadržana je u bolnici zbog praćenja njenog zdravstvenog stanja, a policija traga za počiniocima.

Njen suprug, gradonačelnik Vukovara, za zagrebački Jutarnji list je kazao da ga je po dolasku kući zatekao njen vapaj.

"Ulaziš u kuću gdje ti je žena zavezanih ruku, vrat u modricama. Strašno…", kroz suze je kazao Sabo, opisujući trenutak kada je po povratku sa sjednice Hrvatskog Sabora iz Zagreba u srijedu nešto iza 20 sati ušao u porodični stan.

Bonus video: