Srbija: Lažna dojava o bombi u novosadskom sudu

Muškarac srednjih godina je u 7:33 radniku sudske telefonske centrale, u razgovoru koji je trajao više od minut, kazao "da je stavio bombu da ih digne sve u vazduh, zbog Čanka"
0 komentar(a)
Čanak, Foto: Beta
Čanak, Foto: Beta
Ažurirano: 24.10.2012. 06:54h

Nepoznati muškarac upozorio je jutros radnika na telefonskoj centrali novosadskog suda da je u zgradi postavljena bomba, zbog, kako je rekao - Nenada Čanka.

Muškarac srednjih godina je u 7:33 radniku sudske telefonske centrale, u razgovoru koji je trajao više od minut, kazao "da je stavio bombu da ih digne sve u vazduh, zbog Čanka", ne objašnjavajući da li zbog toga što je kivan na lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine, ili u znak podrške zbog sudskog postupka koji se vodi protiv ovog političara.

Tokom razgovora, anonimni muškarac je, navodno, pominjao i jednog od sudija novosadskog suda

Tokom razgovora, on je, navodno, pominjao i jednog od sudija novosadskog suda, a na kraju razgovora je još jednom ponovio da je postavljena bomba.

Beogradske "Večernje novosti" nezvanično saznaju da je anonimni muškarac zvao sa mobilnog telefona.

Pripadnici protivdiverzione jedinice novosadske policije su evakuisali zaposlene, a detaljnim pregledom je utvrđeno da je dojava bila lažna.

U novosadskom sudu kažu, da je od dosadašnjih stotinjak lažnih dojava o postavljenoj eksplozivnoj napravi, uslijedila i ova u ranim jutarnjim satima, dok većina zaposlenih još nije došla na posao.

Bonus video: