Kosovska policija uhapsila sina Nasera Keljmendija

Televizija Klan Kosova je hapšenje Elvisa Keljmendija potkrijepila i snimcima
51 pregleda 15 komentar(a)
Ažurirano: 23.09.2012. 12:24h

Policija Kosova uhapsila je sinoć Elvisa Keljmendija, sina Nasera Keljmendija, javila je prištinska televizija Klan Kosova.

Za Eljvisom je bila izdata međunarodna potjernica.

List "Koha Ditore" navodi da Elvis prilikom hapšenja nije pružao otpor.

Prije dva dana kosovski mediji objavili su da je uhapšen i Naser Keljmendi, za kojim je sud Bosne i Hercegovine raspisao potjernicu, ali je policija to demantovala.

Crnogorska policija od policije BiH do 18. septembra nije dobijala nikakav zahtjev u vezi sa Keljmendijem, kazao je direktor Uprave policije Božidar Vuksanović za TV Atlas.

On je pojasnio da svi podaci koji dolaze putem crvene potjernice Interpola imaju visok stepen tajnosti i da bi njihovim objelodanjivanjem direktno slali poruke kriminalcima.

Ministar pravde Duško Marković dan ranije kazao je da je crnogorska policija 17. i 18. septembra dobila određeni zahtjev od kolega iz BiH u vezi sa Keljmendijem.

On je saopštio i da je Keljmendi nadziran dok je boravio u Crnoj Gori, čime je demantovao Vuksanovića koji je par dana prije toga rekao da Keljmendi nije praćen. Istakao je da je crnogorska policija sa kolegama iz BiH inicirala operaciju “Lutka”, koja je dovela do hapšenja 25 osoba u BiH, a u sklopu koje se sada potražuje i Naser Keljmendi.

Bonus video: