Unuk Franja Tuđmana nestao u Novom Sadu

Iako policija ne odustaje od zvanične istrage, postoje indicije da je Tuđmanov unuk zapravo ostavio svoju suprugu u Novom Sadu, a on se vratio u Hrvatsku
59 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 07.06.2012. 12:51h

Unuk pokojnog predsednika Hrvatske Franje Tuđmana, Igor Tuđman (32) nestao je 7. maja u Novom Sadu, od kada mu se gubi svaki trag, prenosi "Blic".

Prema nezvaničnim saznanjima Blica, njegov nestanak je prijavila njegova supruga Andrea, koja je zajedno sa njim nekoliko dana ranije došla u Novi Sad. Igor je posljednji put viđen u motelu “Prenoćište Stojić” u Partizanskoj ulici, gdje je došao zajedno sa suprugom.

"Igor se u pomenuti motel prijavio zajedno sa svojom suprugom 7. maja. Navodno su u Novi Sad došli kako bi pokrenuli neki biznis, ali je on naprasno napustio motel i od tada ga supruga nije vidjela", rečeno je Blicu u novosadskoj policiji.

Unuk Franja Tuđmana snima narodnjak - u Beogradu >>>

Broj telefona hrvatskog operatera koji je Andrea ostavila policiji danima je nedostupan, dok se na broj iz domaće mreže koji je takođe ostavljen kao kontakt telefon, umjesto Andre javlja izvesna frizerka koja nije imala nikakve informacije o bračnom paru Tuđman.

Iako policija ne odustaje od zvanične istrage, postoje indicije da je Tuđmanov unuk zapravo ostavio svoju suprugu u Novom Sadu, a on se vratio u Hrvatsku.

Bonus video: