Predraga Lucića gledaoci HRT1 nazvali "srpskim radikalom"

On je gostujući na HRT1 kazao da lično ne živi bijedno i da ima platu veću od prosječne hrvatske plate
67 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 20.05.2012. 14:09h

Osvrćući se na poplavu novih poreza u Hrvatskoj, poznati novinar Predrag Lucić kazao je da građani Hrvatske i onako žive bijedno i ako bilo koja vlast misli drugačije, radi u korist svoje propasti.

On je gostujući na HRT1 kazao da lično ne živi bijedno i da ima platu veću od prosječne hrvatske plate, da je njegova supruga takođe zaposlena i da ima dvoje djece.

Što se tiče hapšenja i suđenja bivšem premijeru, po Lucićevom mišljenju trenutno se ne zna kome se zapravo sudi: Ivi Sanaderu ili se pokušava isprati savjest za sve ono što se događalo.

Ovaj "liječeni Hajdukovac" koji je u julu prošle godine kabareom "Melodije borbe i pretvorbe" oduševio Podgoričane, prisjetio se i sudbine čuvenoh "Ferala".

"Feral je imao neobičnu sudbinu - najprije ga je proganjala Partija, a hvalio Tuđman, da bi se nakon kratkog vremena cijela situacija potpuno promijenila", kazao je on.

On je u emisiji "Nedjeljom u 2" negirao da su je pojedini novinari tog sarkastičnog lista obogatili donacijama iz inozemstva.

Njegovo gostovanje na državnoj televiziji izazvalo je brojne reakcije od gledalaca, a kao "najgori" SMS odabran je onaj u kojem Lucića i voditelja emisije Aleksandra Stankovića opisuju kao najgore srpske radikale. Za takav opis Lucić je gledaocu poklonio svoju najnoviju knjigu.

Galerija

Bonus video: