Novi Sad: Prostituka zaradila 6.000 eura na Poljoprivrednom sajmu

Ne volim kada me nazivaju prostitutkom. Ja radim isto što i političari ili direktori. Samo to ne krijem
80 pregleda 0 komentar(a)
elitna prostitucija, prostitucija, Foto: Shutterstock.com
elitna prostitucija, prostitucija, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 19.05.2012. 08:30h

Nora je jedna od devojka koje su svoje usluge nudile bogatim učesnicima Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu. Najtraženija među njenim koleginicama je bila jedna mlada meleskinja, kojoj je direktor poznate inostrane kompanije platio 5.000 eura za dva dana.

Ne volim kada me nazivaju prostitutkom. Ja radim isto što i političari ili direktori. Samo to ne krijem

"Ne volim kada me nazivaju prostitutkom. Ja radim isto što i političari ili direktori. Samo to ne krijem. Ja ne prodajem samo svoje tijelo, već pružam mnogo više od toga. Oni prodaju i sebe i svoja načela i porodicu i prijatelje, sve rade za novac", samouvjereno govori ova tridesetdvogodišnja rođena Beograđanka, pišu srbijanske "Novosti".

U Novom Sadu živi već sedam godina. U ovom gradu je elitnu prostituciju, tvrdi, izdigla na najviši nivo.

Na ovogodišnjem Poljoprovrednom sajmu, svoje društvo bogatim biznismenima iz Evrope, naplatila je ukupno 6.000 eura. Samo sa dvojicom provela je noć (sa direktorom holandske firme i mlađim austrijskim diplomatom), a još trojici bila je dnevna pratnja. Samo od druženja sa Holanđaninom i Austrijancem zaradila je 4.000 eura.

Moja priča se zapravo svodi na to da sam na vrijeme shvatila da je čovjek danas bez novca - ništa. Moja tetka je umrla od raka, jer nije imala para za liječenje

To nije čudno, jer je Nora studirala političke nauke u Beogradu, koje je napustila zbog teške materijalne situacije, na četvrtoj godini.

"Moja rođena sestra i dalje živi u Beogradu, ja joj svojim novcem pomažem da završi studije", nastavlja.

"Roditelji su nam razvedeni, i samo sa majkom smo u kontaktu. Moja priča se zapravo svodi na to da sam na vrijeme shvatila da je čovjek danas bez novca - ništa. Moja tetka je umrla od raka, jer nije imala para za liječenje."

Nora, otvoreno i bez ustezanja, priznaje da je niko nije natjerao da se bavi ovim "poslom". Sama je odlučila na koji način će zarađivati za život. Ne stidi se svog poziva. Muškarci koji hoće sa njom da provedu vrijeme moraju da ispune tri uslova - da budu vaspitani, šarmantni i naravno - bogati.

Izbirljiva je postala pošto ju je jedan Grk, prije tri godine, uhvatio za kosu i počeo da vuče napolje iz restorana. Bio je pijan, a ona je, uvidjevši to, u pola večeri stavila na sto novac koji joj uvijek unapred mušterije daju, i saopštila mu da od noći provedene sa njom ipak neće ništa biti.

Bonus video: