Srbija: U pljački novosadske pošte teško ranjena upravnica

Oko zgrade pošte je razbacan novac, koji je pljačkašu ispao tokom bijega. To je peta pljačka iste pošte u proteklih nekoliko godina
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.04.2012. 14:40h

U pljački pošte u Ulici Narodnog fronta 47 u Novom Sadu, oko 11 sati, u stomak je ranjena upravnica pošte G. S. T. (48).

Ranjena žena je operisana i smještena je na intenzivnu njegu Urgentnog centra u Novom Sadu, saopštila je portparolka Kliničkog centra Vojvodine, Jelena Jurišin.

"Ona je operisana, a njeno zdravstveno stanje je i dalje neizvjesno, s obzirom da su zadobijene povrede opasne po život", kazala je Jurišin.

"Ona je operisana, a njeno zdravstveno stanje je i dalje neizvjesno, s obzirom da su zadobijene povrede opasne po život", kazala je Jurišin

Portparolka MUP-a u Novom Sadu Mileva Tomić rekla je za "B92" da je maskirani napadač hicem iz pištolja ranio ženu i da je u toku potraga i istraga oko utvrđivanja identiteta počinioca.

Napadač je s plijenom pobjegao sa mjesta pljačke, a pri bjekstvu mu je ispadao novac iz torbe, kazali su očevici, koji navode i to da je on u bijegu skinuo sa sebe jaknu i majicu sa kapuljačom.

"Napadač ima 25 do 30 godina, visok je oko 165 centimetara, kratke crne kose", stoji u saopštenju i dodaje se da je maskirani napadač odnio za sada neutvrđenu sumu novca.

Uviđaj je u toku, a oko same zgrade je razbacan novac, koji je pljačkašu ispao tokom bijega. To je peta pljačka iste pošte u proteklih nekoliko godina.

"Tužilaštvo je pljačku pošte okvalifikovalo i kao teško ubistvo u pokušaju", saopštila je novosadska policija.

Galerija

Bonus video: