Partijska članska karta umalo dovela do razvoda

"Ona (Radmila) je mislila da sam je ja učlanio, nisam ženo što ti je, frka, svađa, jedva sam je ubijedio", priča Živko
258 pregleda 0 komentar(a)
PUPS članska karta, Foto: Kurir-info.rs
PUPS članska karta, Foto: Kurir-info.rs
Ažurirano: 27.03.2012. 12:23h

Jedna "zalutala" članska karta Partije ujedinjenih penzonere Srbije (PUPS) mogla je da okonča 36 godina dug brak.

Radmila Radovanović (61) iz Čačka naljutila se na svog supruga Živka, misleći da je on odgovoran za to što je na njenu adresu stigla stranačka pristupnica. PUPS tvrdi da članska karta sa potpisom Jovana Krkobabića nije stigla slučajno.

Koverat sa članskom kartom PUPS-a koji je stigao na Radmilinu adresu iz Preljine kod Čačka izazvao je pravo zaprepašćenje, jer ona tvrdi da za Partiju ujedinjenih penzionera nije potpisala pristupnicu.

Radmila je najviše iznenađena zbog matičnog broja.

"Iznenađena sam otkud meni kartica PUPS-a, ja nisam član nijedne stranke", priča Radmila.

Zaplet oko neočekivanog pisma i stranačke karte doveo je do žučne svađe supružnika i razgovora o razvodu, nakon 36 godina dugog braka, prenosi RTS.

"Ona je mislila da sam je ja učlanio, nisam ženo što ti je, frka, svađa, jedva sam je ubijedio", priča Živko.

Nasuprot Radovanovićima, u mjesnom odboru PUPS-a tvrde da članska karta sa potpisom Jovana Krkobabića nije stigla slučajno, već po prethodnom spisku koji u Preljini broji 113 članova.

"Ona tvrdi jedno, a da li je dolazila i uzimala pomoć ovdje, tada se ona i učlanila, možda i ne znajući da se učlanila. Ali od tada je postala član", kaže predsjednik mjesnog odbora PUPS-a Preljina Srećko Isailović.

U mesnom odboru Partije ujedinjenih penzionera Srbije u Preljini tvrde da su po prethodnoj evidenciji podijelili nove članske karte, ali da ih oni koji ne žele članstvo poput Radmile Radovanović, mogu vratiti.

Bonus video: