Novi Sad: Djevojka uzela drogu "krokodil" koja razara tkivo?

Riječ je o mlađoj ženskoj osobi, koja je dugogodišnja heroinska zavisnica, a ljekari su konstatovali da ima dramatične promjene na koži
0 komentar(a)
Ažurirano: 03.03.2012. 18:08h

U jednu bolnicu za liječenje zavisnosti prijavila se pacijentkinja za koju se sumnja da je koristila drogu poznatu kao "krokodil", koja ubrzano razara tkivo, javila je danas Radio-televizija Vojvodine.

Na novosadsku privatnu kliniku "Vita" primljena je djevojka kojoj se nakon konzumiranja droge otvorila koža podlaktice, što može da ukaže na stravične posljedice upotrebe droge "krokodil".

Riječ je o mlađoj ženskoj osobi, koja je dugogodišnja heroinska zavisnica, a ljekari su konstatovali da ima dramatične promjene na koži, koje su ukazivale na to da je koristila drogu "krokodil", koja je u Rusiji poznata kao "heroin za siromašne".

"Ova pacijentkinja je imala te simptome, odnosno dramatične promejne na podlaktici, koje se nisu mogle dovesti u vezu sa nekim traumama, ubodom, povredama... I zbog toga smo posumnjali da je možda uzela ovu psihoaktivnu supstancu", kazali su ljekari u klinici "Vita".

Bonus video: