Pokret za Hrvatsku "Ne u EU": Ne priznajemo referendum

"EU je masonska organizacija protiv vjere, boga i crkve, a ulazak u tu zajednicu Hrvatskoj će donijeti gubitak suvereniteta", kazao je Keleminec
0 komentar(a)
Ažurirano: 23.01.2012. 15:28h

Članovi Pokreta za Hrvatsku "Ne u EU" poručili su kako ne priznaju rezultate referenduma za ulazak zemlje u Evropsku uniju i najavili su proteste širom Hrvatske.

Kampanja za ulazak Hrvatske u EU, kako tvrde, bila je "jednosmjerna", bez rasprave o dobrim i lošim stranama ulaska u EU.

Po riječima Dražena Kelemineca, jednog od lidera Pokreta, kampanja je bila i nedemokratska jer je ministarka vanjskih i evropskih poslova Vesna Pusić, kako tvrdi, prijetila penzionerima da će ostati bez penzija ako se ne izjasne za EU.

"EU je masonska organizacija protiv vjere, boga i crkve, a ulazak u tu zajednicu Hrvatskoj će donijeti gubitak suvereniteta", kazao je Keleminec.

"Nastavićemo borbu za Hrvatsku, a za taj cilj spremni smo dati i živote", najavio je on.

lz Pokreta za Hrvatsku "Ne u EU" nisu precizirali kad će krenuti s organizacijom protesta, napomenuvši samo da će to biti "ubrzo, kad narod odluči i shvati da je trenutak".

Iako referendum o ulasku Hrvatske u EU ne priznaju ponosni su, kazao je Natko Kovačević, još jedan od lidera Pokreta, jer se "više od 50 odsto hrvatskog naroda oglušilo i nije izašlo na referendum".

"Jučerašnji rezultat pokazao je da većina hrvatskih birača ne vjeruje aktuelnoj vlasti", poručio je Kovačević, a prenose hrvatski mediji.

Galerija

Bonus video: