Beograd: Dječak čiji su roditelji skočili sa zgrade se osjeća bolje

Opšte stanje dječaka je mnogo bolje nego juče i sinoć. U toku dana će biti urađen snimak mozga i poslije toga bi dječak trebalo da bude operisan
0 komentar(a)
Beograd, Batutova ulica, Foto: B92
Beograd, Batutova ulica, Foto: B92
Ažurirano: 07.12.2011. 08:11h

Ljekari u dječijoj bolnici u Tiršovoj navode da je stanje dječaka koji je teško povrijeđen u jučerašnjoj tragediji u Beogradu "mnogo bolje nego juče“, piše B92.

Dežurni hirurg Dragan Zamlakar saopštio je da je u toku noći povrijeđeni dečak imao slabu funkciju bubrega i kao i da je primio infuziju zbog slabije krvne slike.

"Opšte stanje dječaka je mnogo bolje nego juče i sinoć. U toku dana će biti urađen snimak mozga i poslije toga bi dječak trebalo da bude operisan“, rekao je hirurg i dodao da svaka operacija kod djeteta od četiri godine predstavlja stres i rizik i da se ljekari trenutno trude da ga stabilizuju kako bi operaciju što lakše izdržao.

Dječak Milan teško je povrijeđen juče prilikom pada sa šestog sprata, u kojem su poginuli njegovi roditelji. Ministarstvo odbrane Srbije saopštilo je da su vojni penzioner

Ponjiger Palka Palko (51) i njegova supruga Ilonka (47) poginuli kada su skočili sa šestog sprata vojnosamačkog hotela "Zvezdara" u Beogradu, a da je njihov sin teško povrijeđen, prenosi agencija Beta.

Bonus video: