Srbija: Radnik mačetom napao posjetioce saune

"Otvorila su se vrata saune, a mladić koji nam je ranije naplatio karte počeo je da viče na nas i prijetiti nam", ispričao je Milenković
65 pregleda 0 komentar(a)
mačeta, Prokuplje, Foto: Blic.rs
mačeta, Prokuplje, Foto: Blic.rs
Ažurirano: 13.11.2011. 12:23h

Dejan Milenković (42), Milan Cvetković (29), Vladica Milutinović (39) i Ivan Veljkovič (35) iz Prokuplja u Srbiji u petak naveče su preživjeli pravu dramu na bazenu Opšte bolnice Prokuplje nakon što ih je radnik napao mačetom dugačkom pola metra. Radnik Ivan S. im je naplatio karte za bazen, a nekoliko minuta kasnije ih je napao, javlja Blic.

Milenkovića je pomahnitali muškarac nekoliko puta mačetom udario po leđima i nogama. Muškarci su ispričali kako su došli na bazen nešto poslije 22 sata kako bi otišli u saunu dok nema gužve. U jednom trenutku su iz saune čuli psovke i viku radnika.

"Otvorila su se vrata saune, a mladić koji nam je ranije naplatio karte počeo je da viče na nas i prijetiti nam", ispričao je Milenković, dodajući kako je Ivan S. prijetio i da će ih "sve zaklati".

Milenković kaže da je mladić zatvorio vrata i nakon nekoliko sekundi ih ponovno otvorio držeći u ruci mačetu. Muškarci su pokušali da ga smire, ali bez uspjeha.

Nekako su uspjeli da izađu iz saune, a za njima je krenuo i napadač. Muškarci kažu da nisu znali šta bi uradili, te dodaju da su takve scene prije vidjeli samo u filmovima.

Sve je, kako navode, trajalo oko 15 minuta. Uspjeli su da pozovu policiju, koja je ubrzo došla i razoružala napadača.

Milan Cvetković, jedan od mladića koji su bili u sauni, je rekao da je napadač bio pijan. Najavili su tužbu protiv bolnice u kojoj ih je radnik napao.

Bonus video: