Berluskoni je svojim vještinama "hipnotisao" i Bosanku Sabinu Began

Željna slave i novca, prije nekoliko godina preselila se u Rim, gdje se nametnula nekim filmskim producentima
79 pregleda 0 komentar(a)
sabina began, Foto: Qnm.it
sabina began, Foto: Qnm.it
Ažurirano: 30.09.2011. 14:57h

Glumica Sabina Began (35), čiji je otac iz BiH, a koja je optužena da je za italijanskog premijera Silvija Berluskonija i njegove "bunga bunga" zabave regrutovala djevojke, priznala je da je i sama bila "hipnotisana" njegovim seksualnim vještinama, pišu Nezavisne novine.

Riječ je, zapravo, o Sabini Beganović , koja je rođena u Njemačkoj, odakle joj je i majka.

"Imala sam osjećaj da sam hipnotisana, bila je to divna noć", kaže Beganova, koja je na žurku kod premijera Italije došla sa biznismenom Flaviom Briatoreom i njegovom suprugom Elizabetom Gregoraci.

Željna slave i novca, prije nekoliko godina preselila se u Rim, gdje se nametnula nekim filmskim producentima, pa je dobila nekoliko uloga.

U intervjuu, koji će izaći u najnovijem broju magazina "Vanity Fair", Beganova priznaje da na članku ima istetovirana slova "SB", u čast Silvija Berluskonija, za kojeg kaže da ju je, kada ga je prvi put vidjela, potpuno oborio s nogu.

"Imala sam osjećaj da sam hipnotisana, bila je to divna noć", kaže Beganova, koja je na žurku kod premijera Italije došla sa biznismenom Flaviom Briatoreom i njegovom suprugom Elizabetom Gregoraci.

Pomogao joj je da pronađe vjeru

Tvrdi da je Berluskoni vrlo duhovan čovjek i on joj je, navodno, pomogao da i ona takođe pronađe vjeru.

"On voli i poštuje Boga. Njegov dom je pun raspela. Vrlo je duhovan i mene je takođe izveo na taj put", rekla je Beganovićeva.

Ona se sjeća momenta kada je potpuno osvojio, 2005. godine. Tada ju je Berluskoni poveo na njegovo imanje u blizini Porto Cerva na Sardiniji.

"Sakupila sam snage i pitala ga da li bi jednog dana na to predivno mjesto mogla dovesti i svog momka, kada ga budem imala", prisjeća se Beganova.

Berluskoni joj je tada, dodaje ona, rekao: "Ne, osim ako ne budeš moja djevojka, a da bi to bila, moraš me uzeti za ruku".

"Moram priznati da sam bila zaljubljena u njega, on je činio da se osjećam ženom, kao nijedan do tada. Rekao mi je da su ga žene često povređivale i da želi da bude sa mnom. Ja sam mu odgovorila da sam i sama imala slavne i poznate ljubavnike, ali da je on poseban", priča glumica.

Ja sam mu rekla da sam imala slavne i poznate ljubavnike, ali da je on poseban, priča Beganova.

Bonus video: