Jandroković: Jeremić je nepristojan i neću da trošim vrijeme na njega

Na molbu izvještača Hine da prokomentariše Jeremićevu izjavu, Jandroković je izjavio da je Jeremić "nepristojan" i da "ne želi na njega da potroši ni sekundu svoga vremena".
0 komentar(a)
Ažurirano: 09.09.2011. 15:20h

Ministar spoljnjih poslova Hrvatske Gordan Jandroković je danas u Beogradu, povodom izjave srpskog šefa diplomatije Vuka Jeremića o hrvatskoj premijerki Jadranki Kosor, ocijenio da je Jeremić nepristojan i rekao da se s njim nije sastajao, niti želi da se sastane.

"Kome je Jadranka Kosor prijatelj, njemu ne treba neprijatelj", izjavio je srpski ministar vanjskih poslova Vuk Jeremić i tako povukao svog hrvatskog kolegu za jezik.

Jeremić u razgovoru s novinarima koji u Beogradu prate Forum Srbija-EU, nije želio da komentariše izjave hrvatske premijerke: "Što sam imao da kažem o tome, to sam rekao i iza toga stojim".

Na molbu izvještača Hine da prokomentariše tu Jeremićevu izjavu, Jandroković je izjavio da je Jeremić "nepristojan" i da "ne želi na njega da potroši ni sekundu svoga vremena".

Jandroković je dodao da je njegov domaćin u Beogradu potpredsjednik Vlade Srbije Božidar Đelić, a da se sa Jeremićem nije sastajao.

Jeremić je ranije, odgovarajući na pitanje novinara o tome da li će se sastati sa šefom hrvatske diplomatije, odgovorio da takav sastanak "nije planiran".

Bonus video: