Subotić preko video linka govori o švercu cigareta 90-ih godina

Subotić će, između ostalog, govoriti o detaljima ko je, u ime države, preko "fantomske“ firme "Skces", švercovao cigarete devedesetih godina
135 pregleda 0 komentar(a)
Stanko Subotić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Stanko Subotić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 08.09.2011. 11:25h

Biznismen Stanko Subotić Cane, koji je u bjekstvu od srpskih pravosudnih organa koji ga terete da je organizator šverca cigareta 90-ih godina, obratiće se u petak javnosti posredstvom video-linka na konferenciji za novinare njegovih advokata u Medija centru u Beogradu, rekao je Tanjugu njegov advokat Radoslav Tadić.

Advokati najavljuju da će Subotić govoriti o švercu cigareta devedesetih godina

Subotiću, kome se pred Specijalnim sudom u odsustvu sudi za šverc cigareta tokom devedesetih godina prošlog vijeka, prema riječima Tadića, sud nije dao mogućnost da iznese svoju odbranu, pa će to učiniti na ovaj način jer prije okončanja sudjenja koje je u završnoj fazi želi da upozna javnost sa tačnim činjenicama.

Subotić će, između ostalog, govoriti o detaljima ko je, u ime države, preko "fantomske“ firme "Skces", švercovao cigarete devedesetih godina prošlog vijeka i zbog čega je baš on izabran da bude "žtveno jagnje", rekao je Tadić.

Konferencija za novinare počeće tačno u podne, a posle kratkog obraćanja njegovog advokata Tadića, Subotić će najmanje pola sata govoriti o svom viđenju procesa protiv njega za koji tvrdi da je "montiran". Nakon toga, Subotić će neposredno odgovarati i na pitanja prisutnih novinara.

Bonus video: