Osnovci u Leskovcu dobili knjige u kojoj se opisuje oralni seks sa djevojčicom

" Bio sam zaprepašćen kada mi je kćer pokazala pasus iz knjige u kome pisac skaradnim riječima piše o seksualnom činu"
0 komentar(a)
Ažurirano: 29.08.2011. 17:38h

Načelnica društvenih djelatnosti grada Leskovca Suzana Stanković Ilić smijenjena je danas uz obrazloženje da je odgovorna što su najbolji osnovci dobili knjige neprimjerenih sadržaja.

Kako je rečeno u Gradskoj upravi, načelnicu Suzanu Stanković Ilić smijenili su gradski vijećnici, na predlog gradonačelnika Leskovca Slobodana Kocića.

" Priznala je da nije ni pročitala knjige koje su dobili naši najbolji osnovci i smatram da je njen pristup bio neprimjeren i da se radi o velikom i nedopustivom propustu.

Tražio sam odmah njenu ostavku, obećala je da će je podnijeti, ali to nije učinila, pa je ovaj potez iznuđen" kazao je Kocić, koji nije htio da precizira o kojim se knjigama radi.

Ni smijenjena načelnica nije znala da kaže o kojim knjigama i kakvom štivu je riječ, ali je jedan roditelj rekao da se radi samo o jednoj knizi - knjizi "Plastik" Ivana Ivanovića.

" Bio sam zaprepašćen kada mi je kćer pokazala pasus iz knjige u kome pisac skaradnim riječima piše o seksualnom činu između muškarca i četrnaestogodišnje djevojčice. Odmah sam reagovao kod vlasti jer sam smatrao da je to skandal" kazao je otac devetogodišnje djevojčice kojoj je knjiga dodjeljena.

Knjige su đacima uručene u junu ove godine.

Bonus video: