MUP Srbije utvrđuje uzroke nesreće u kojoj je poginuo pjevač Luis

Jedan od muzičara koji je bio sa Luisom u trenutku nesreće rekao je agenciji Beta da ne zna kako je došlo do nesreće
153 pregleda 0 komentar(a)
Luis, saobraćajna nesreća, Foto: Blic.rs
Luis, saobraćajna nesreća, Foto: Blic.rs
Ažurirano: 31.07.2011. 14:35h

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je danas da se utvrđuju uzroci nesreće u kojoj su poginuli pjevač Ljubiša Stojanović Luis i jedan mađarski državljanin, dok je šest osoba teže i lakše povrijeđeno.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u nedjelju ujutro, oko 4.30 na magistralnom putu između Bačke Topole i Novog Sada, kod naselja Feketić, kada je "krajsler" beogradskih registracija kojim je upravljao Luis, iz za sada neutvrđenih razloga prešao u suprotnu traku i sudario se sa automobilom "ford" mađarskih tablica, koji je dolazio iz suprotnog pravca.

Troje mađarskih državljana koji su se nalazili u automobilu je teško povrijeđeno, dok su tri osobe iz Stojanovićevog vozila zadobile lake tjelesne povrede.

Vozači su stradali na licu mjesta, a povrijeđeni su zbrinuti u Opštoj bolnici u Vrbasu.

Uviđaj su izvršili dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Subotici, zamjenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici i policijski službenici Subotica.

Jedan od muzičara koji je bio sa Luisom u trenutku nesreće rekao je agenciji Beta da ne zna kako je došlo do nesreće, jer su u tom momentu svi putnici u automobilu koji je vozio pjevač spavali.

"Automobil u kome smo bili potpuno je uništen", rekao je muzičar koji je bio sa Luisom u kolima.

Bonus video: