Hrvatice u Crnoj Gori za noć sa bogatim Rusima zarade do 1.350 eura

Djevojke najčešće ordiniraju na motornim jahtama, vrijednima od 500 hiljada eura pa naviše, a rijetko po jedrilicama ili lošijim brodovima
116 pregleda 0 komentar(a)
budva, jahte, Foto: Vuk Lajović
budva, jahte, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 20.07.2011. 07:58h

S pojavom elitnog turizma u Hrvatskoj su se pojavile i “elitne hostese“ , koje odlaze na jahte bogate klijentele i tamo bivaju dobro plaćene za “noćni rad“, piše Slobodna Dalmacija .

"Toga je uvijek bilo i biće. Iako je u javnosti uvriježeno mišljenje da Hrvatice koje se bave tim poslom najviše ljeti “rade” na hrvatskom dijelu Jadrana, moram reći da to nije istina. Hrvatice najviše odlaze u Crnu Goru i u tamošnjim se marinama ukrcavaju na jahte, najčešće bogatih Rusa. U Crnoj Gori niko ih ne zna i tamo su samo obične turistkinje, kao i sve druge", objašnjava on.

Djevojke iz RH i BiH za jednu noć uzimaju od 500 eura naviše, a cijene nekih poznatijih Hrvatica, bivših misica, kvazivoditeljica, lažnih glumica i još gorih pjevačica, znaju ići i do 1350 eura.

"Te djevojke koje sebe nazivaju hostesama, a ustvari su pratnja, ne odlaze na “posao“ na jahte iz velikih marina, kako to često zna pisati u medijima. U velikim marinama bile bi primijećene jer tamo ima puno ljudi, a mnoge od njih poznate su iz novina, s televizije i raznih događanja... Snimile bi ih i nadzorne kamere koje se nalaze u tim marinama. One se ukrcavaju na brodove u zabačenim uvalama raznih ostrva, da ih niko ne vidi", kazao je jedan splitski skiper, koji je zbog razumljivih razloga želio ostati anoniman.

Što se tiče rada po srednjodalmatinskim ostrvima, princip je isti.

Djevojke najčešće ordiniraju na motornim jahtama, vrijednima od 500 hiljada eura pa naviše, a rijetko po jedrilicama ili lošijim brodovima.

Djevojke najčešće ordiniraju na motornim jahtama, vrijednima od 500 hiljada eura pa naviše, a rijetko po jedrilicama ili lošijim brodovima.

"Jedrilice su za sirotinju. One vole velike i skupocjene jahte. Te cure sebe ubrajaju u visoku klasu i postižu visoke cijene. Dobro zarade, niko ne zna da se bave tim poslom, niko o tome ne govori i zbog toga nisu izložene javnoj osudi ili sramoti. U javnosti glumataju čestitost, nevinost i moralnost, a stvarna je slika sasvim drukčija", zaključuje skiper za Slobodnu Dalmaciju.

Bonus video: