Ceca nije došla u Palatu pravde jer "nije uredno pozvana"

Sudija Ivana Ramić je objasnila da su advokati poslali dopis sudu u kome traže da se početak suđenja odloži jer koriste godišnji odmor
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.07.2011. 17:38h

Svetlana Ražnatović nije došla u Palatu pravde gdje je trebalo da se pojavi pred sudijom Prvog opštinskog suda zbog optužbi za nasilničko ponašanje, a glavni pretres je zakazan za 24. novembar, piše Blic.rs.

Sudija Ivana Ramić, portparol Prvog osnovnog suda, rekla je da je početak suđenja odložen jer okrivljeni nijesu uredno pozvani, a ni njihovi advokati nijesu došli u sudnicu.

Ona je objasnila da su advokati poslali dopis sudu u kome traže da se početak suđenja odloži jer koriste godišnji odmor.

Sudija Ramić je rekla da je Ražnatovićevoj u ranijem periodu dva puta upućen pismeni poziv, ali da nijednom nije potvrdila da ga je dobila.

Nakon toga je poslat sudski pozivar, ali je umjesto Ražnatovićeve taj poziv potpisao neko drugi.

Za njenog zeta Predraga Ocokoljića je objasnila da mu je poziv prvo upućen na beogradsku adresu ali da je sud obaviješten da se on nalazi u inostranstvu pa mu je poziv upućen diplomatskom poštom koja je propisana zakonom, ali još nije stigla potvrda da je poziv primio.

Suđenje je odloženo za 24 novembar baš zato da bi bilo dovoljno vremena da Ocokoljić dobije uredan poziv.

Bonus video: